Hetlandshallen

Tidsrom
august 2017 - juli 2018
Omfang

Idrettshall

57,7 MNOK eks. mva.

3.900 m2

Adresse
Skolevollen 15, 4017 Stavanger
Byggherre
Stavanger kommune
Arkitekt/rådgiver
HUS Arkitekter AS
Kontraktstype
Totalentreprise, pris- og design konkurranse
Se i kart

Block Berge Bygg bygger ny dobbel håndballhall integrert med den eksisterende Hetlandshallen, samt ny utendørs 9-er kunstgress- fotballbane. I den nye delen blir det i tillegg til hallen garderobeanlegg, styrkerom, kiosk, møterom og driftskontor. Mellom hallene bygges en lys og luftig foaje med glasstak som binder hallene sammen.

Den nye og den gamle hallen skal henge sammen i begge etasjer. Siden gulvet i den nye hallen skal ligge på samme nivå som gulvet i den eksisterende hallen, må det sprenges bort ca. 10.000 m3 med Fyllitt.

I underetasjen støpes det gulv på grunn og alle vegger er i plasstøpt betong. I 1. etasje er veggene av prefabrikkerte betongelementer. Mellom den nye og gamle hallen etableres det i 1. etg. en foaje med  glasstak over. Taket over selve håndballhallen bæres av gitterdragere i stål med 47 m spenn. På takflaten skal det legges sedum.

En ny 9-er kunstgressbane med flomlys inngår i utomhusanlegget. For øvrig opparbeides grøntarealet rundt hallen med gangveier, sykkelparkering, HC parkeringsplasser, plantefelt og utemøbler.

  • 2017 Prosjektering startet i mars
  • 2017 Planlagt oppstart grunnarbeid i august
  • 2017 Planlagt oppstart betongarbeider i oktober
  • 2018 Planlagt oppstart montasje betongelementer i januar
  • 2018 Råbygg ferdig i april
  • 2018 Overlevering til byggherre 1. august
Last ned som pdf

Vil du diskutere et prosjekt?

Khoi Dinh Nguyen

Salgssjef

M: +47 932 41 722

khoi@blockberge.no