Temasaker

Viser temasaker for
Fasadene på Fordbygget har utenpåliggende metallraster.

Nordens største bilhus overlevert

Konseptet Bilhuset på Forus er unikt i sitt slag. Med 29.000 kvm gulvflate, 5 nybilmerker, distriktets største bruktbilbutikk og et totaltilbud som omfatter alt en bilbruker trenger, ønsker Bilhuset velkommen til et av Europas største og mest kundevennlige bilanlegg. Åpning var i september 2016.

5 grader øst

Block Berge Bygg overleverer største prosjekt til nå

Haugesundsgata/5° Øst er utbygging av et helt kvartal i østre bydel i Stavanger. Prosjektet på 26.000 kvm omfatter 124 boliger, 4.500 kvm næringsareal samt en skole på 3.500 kvm, og er vårt største prosjekt noensinne. I mai overleveres siste byggetrinn på boligdelen, noe som markerer at prosjektet snart er ferdigstilt.

Gunnar Block Watne og Sigval Bergesen d.y.

Block Berge Bygg ble 50 år, 30. mars 2016

30. mars 2016 var det 50 år siden Block Berge Bygg ble stiftet. Grunnleggerne var eier av Norges største ferdighusprodusent, Gunnar Block Watne, og skipsreder Sigval Bergesen d.y. De to så mulighetene i å opprette et selskap som skulle drive byggevirksomhet, skaffe og utvikle tomter og produsere betongelementer. Selskapet skulle ligge i Klepp kommune på Jæren.

Vi investerer flere millioner kroner i nye benker.

Block Berge Bygg investerer og tenker langsiktig

På tross av krevende tider i byggebransjen investerer Block Berge Bygg på Øksnevad i nytt utstyr i fabrikken. Slik vil bedriften - som er en av Norges største produsenter av hulldekkelementer - fortsatt kunne holde en høy og driftssikker produksjon av hulldekker.

Kunstverket Lillith og Olaf, foto: Ella & Pitr

Verdens største utendørs takmaleri

Det 21.000 kvadratmeter store takmaleriet på fabrikken til Block Berge Bygg i Rogaland ble avduket første uken i september 2015, og resultatet er mildt sagt imponerende. Nyheten nådde påfølgende helg også Huffington Post.