Sjøkanten Senter

Tidsrom
Februar 2015 - mai 2016
Omfang

Kjøpesenter

163 MNOK eks. mva.

19.600 m2 nye butikklokaler og p-hus 7.400 m2

Adresse
Verkstedveien 1, 9498 Harstad
Byggherre
Verkstedveien Eiendom AS (Coop Nord)
Arkitekt/rådgiver
JAF Arkitektkontor AS
Kontraktstype
Totalentreprise
Se i kart

Vi utvider Sjøkanten Senter i Harstad. Oppdraget innebærer oppføring av 19.600 m2 nye butikklokaler og et nytt parkeringshus på 7.400 m2.

Butikkarealet i Sjøkanten Senter skal utvides med nesten 20.000 m² over to plan. Block Berge Bygg leverer et lukket råbygg med heiser og rulletrapper samt nytt parkeringshus over tre plan. Verkstedveien Eiendom skal i tillegg ruste opp eksisterende senter i forbindelse med utvidelsen slik at senteret vil fremstå som helhetlig, moderne og fremtidsrettet.

Råbygget fra Block Berge Bygg leveres med prefabrikkert gulv på grunn og betongelementer i sin helhet. Fasadene leveres i sort slipt larvikitt og hvit prikkmeislet betong. Det valgte byggesystemet gir store fordeler med tanke på energi, tetthet og ikke minst byggetid.

- Vi er svært godt fornøyd med at Verkstedveien Eiendom har valgt Block Berge Bygg AS. Vi har lang erfaring og høy kompetanse i å gjennomføre byggeprosjekter både på kjøpesentre og parkeringshus. Vi har i samspill med byggherren fått brukt vår kunnskap på utvikling og bygging med industriell forutsetning for å optimalisere hele byggeprosessen, sier adm.dir. Yngvar Karlsen i Block Berge Bygg.

---

Torsdag 10. november 2016 var det endelig klart for den offisielle åpningen av Sjøkanten Senter. Det ble feiret med musikk, kake og snorklipping.

Last ned som pdf

Vil du diskutere et prosjekt?

Jan Arvid Johansen

Markedssjef prefab.

M: +47 915 46 813

jaj@blockberge.no