Tårnet, Jarlsø

Tidsrom
April 2012 - april 2014
Omfang

Leilighetsblokk i 12 etasjer, 30 leiligheter

37 MNOK eks. mva.

Adresse
Jarlsøveien 50, Tønsberg
Byggherre
Jarlsø Eiendom AS
Arkitekt/rådgiver
Spir Arkitekter AS
Kontraktstype
Råbygg i betongelementer
Se i kart

Vi har levert råbygget i prosjektet Tårnet på Jarlsø, ytterst i Oslofjorden. Tårnet er 12 etasjer høyt og rommer 30 leiligheter med meget høy standard.

Bygget ligger ytterst på Jarlsø, og markerer innseilingen til Tønsberg fra store deler av Ytre oslofjord. Bygget er 12 etasjer høyt, og har 30 leiligheter med høy standard og storslagen fjordutsikt. Leilighetene varierer i størrelse fra cirka 96-133 kvm BRA inkl. innglasset terrasseareal.  Første etasje er satt av til skreddersydde fellesarealer. Parkering i egen p-kjeller vegg i vegg med tårnet.

Betongelementene er levert i hvite og svarte slipte fasadeelementer fra vår fabrikk.

Mer info på byggherrens websider http://www.jarlsoe.no/tarnet

  • 2012 Prosjekteringen startet i november
  • 2013 Grunnarbeider ble påbegynt i april
  • 2013 Montasjen av betongelementene startet i juni
  • 2013 Råbygget ferdig montert i desember
  • 2014 Innflytting i leilighetene i april
Espen Bråten, prosjektleder Våle Bygg
"Prosjektering og samarbeidet med montørene har fungert veldig bra gjennom hele prosessen. Høy kvalitet på produkt og flott finish på elementene gir en god opplevelse!"
Tore Jahnsen, arkitekt og partner, Spir Plan + Arkitekter
"Samarbeidet mellom Spir Arkitekter AS og Block Berge Bygg AS på Jarlsø har så langt vert en positiv opplevelse for oss. Det har lært oss nye måter å tenke rasjonelt byggeri på, og vist oss muligheten til å se de mange mulighetene og fordelens som kan ligge i bruk av betongelementer. Med høy faglig kompetanse og presisjon i alle ledd har Block Berge Bygg vist oss at betongelementer med forskjellig grad av bearbeiding kan være et konkurransekraftig, kostnadseffektivt og spennende byggemateriale."